Antena 3 CNN Actualitate Fostul preşedinte Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias

Fostul preşedinte Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias

Fostul preşedinte Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Feb 2013   •   18:13

Fostul preşedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias pentru investigaţiile periodice, a declarat joi conducerea unităţii sanitare, informează Mediafax.

Iliescu trebuie să revină la medic periodic, pentru un control de rutină după operaţia pe care a suferit-o în ianuarie 2012.

Fostul preşedinte a fost şi pe 14 noiembrie 2012 la Spitalul Elias, directorul medical al unităţii sanitare, dr. Dana Safta, declarând atunci că starea acestuia este foarte bună şi nu este necesară internarea lui.

Ion Iliescu declara atunci că a venit doar pentru a-şi face controlul de rutină la colon şi că i-a fost prescris un tratament.

Fostul preşedinte a fost operat la Spitalul Elias în ianuarie 2012, pentru un polip la colon, iar în aprilie a avut un puseu de tensiune, însă analizele efectuate au fost în regulă.

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală şi în 24 noiembrie 2011, când i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate. Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine şi că a avut "o indispoziţie digestivă".

Iliescu a fost operat în mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, după ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi şi a unei cardiopatii ischemice cunoscute.

În 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.










×
Subiecte în articol: Ion Iliescu internat spitalul Elias
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close