Antena 3 CNN Actualitate Fostul şef SIE Teodor Meleşcanu: Declaraţiile privind implicarea SIE în campania electorală, de neacceptat

Fostul şef SIE Teodor Meleşcanu: Declaraţiile privind implicarea SIE în campania electorală, de neacceptat

Fostul şef SIE Teodor Meleşcanu: Declaraţiile privind implicarea SIE în campania electorală, de neacceptat
31 Oct 2014   •   20:27

Candidatul la Preşedinţie Teodor Meleşcanu, a criticat, în ediţia de vineri seară a emisiunii "La ordinea zilei", declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu şi ale Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete ale României, arâtând că ele au un impact negativ asupra imaginii instituţiilor în cauză, dar şi asupra relaţiilor cu serviciile partenere.

"Să spui că un serviciu în totalitate face un complot împotriva ta e de neacceptat", a afirmat Teodor Meleşcanu, arătând că astfel de poze şi facturi apar adesea în reviste de paparazzi.

Fostul şef al SIE a arătat că cea mai mare pagubă făcută în urma acestor declaraţii la nivel înalt a fost la adresa imaginii Serviciului de Informaţii Externe. Totodată, el a arătat că, în aceste condiţii, şi relaţia României cu serviciile partenere din străinătate ar putea fi afectată.

Elena Udrea a declarat, joi, după publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica şi cu fosta şefă a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumpărături la Paris, că este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, precizând că va da în judecată hotelul care a furnizat notele de plată.

Preşedintele Traian Băsescu a completat că acele fotografii au fost realizate şi cu sprijinul serviciilor secrete franceze.

„Este clar că serviciile secrete s-au implicat în campania electorală. Este clar că au fost lucruri în neregulă”, a spus Băsescu la un pot de televiziune.

Fotografii cu Elena Udrea, şefa DIICOT, Alina Bica şi cu fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Anamaria Topoliceanu au fost difuzate joi, pe un blog intitulat "Joscenzura2014", aceasta fiind, de altfel, unica postare de pe acest blog.

De asemenea, pe blog au fost publicat şi facturi din timpul şederii la Paris. După ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost şters.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close