Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, la Sinteza zilei: Preşedintele Băsescu îl ameninţă pe soţul meu ca să mă intimideze pe mine

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: Preşedintele Băsescu îl ameninţă pe soţul meu ca să mă intimideze pe mine

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: Preşedintele Băsescu îl ameninţă pe soţul meu ca să mă intimideze pe mine
14 Apr 2014   •   22:13

Senatorul PSD Gabriela Firea, care este şi comunicatorul comisiei de anchetă privind achiziţia de terenuri a Ioanei Băsescu, a declarat, în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", că preşedintele i-a ameninţat soţul, primarul oraşului Voluntari, în încercarea de a o intimida.

"Îmi dau seama de ce nu se bate cu mine", a continuat Gabriela Firea, enumerând apoi câteva dintre motivele pentru care consideră că a fost atacată familia sa.

"Pentru că nu am colaborat cu Securitatea, pentru că nu am fost în Partidul Comunist, pentru că nu am făcut averi nejustificate, pentru că toată viaţa mea am lucrat în presă şi nu am avut cum să am secrete", a afirmat senatorul PSD.

Traian Băsescu i-a transmis senatoarei PSD, Gabriela Firea, că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă dacă nu stă în banca ei. Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close