Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Guvernul nu va apela la serviciile unui consultant internaţional pentru legea salarizării bugetarilor

UPDATE: Guvernul nu va apela la serviciile unui consultant internaţional pentru legea salarizării bugetarilor

UPDATE: Guvernul nu va apela la serviciile unui consultant internaţional pentru legea salarizării bugetarilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iul 2013   •   15:53
UPDATE 15:50 - Guvernul a discutat, joi, propunerea Ministerului Muncii ca pentru redactarea noii legi a salarizării bugetarilor să fie angajat un consultant străin, dar a decis în final să respingă această variantă şi să apeleze la resurse interne, au comunicat reprezentanţii Biroului de Presă, agenţiei Mediafax.
"A fost aprobat memorandumul prezentat de Ministerul Muncii pe tema salarizării bugetarilor, dar cu resurse interne, fără consultanţă externă", au declarat reprezentanţii Biroului de Presă al Guvernului.

---------------------

Guvernul ar urma să apeleze la serviciile unei firme de consultanţă internaţionale pentru redactarea noii legi a salarizării în sistemul bugetar, după ce, în urmă cu trei ani, Legea-cadru a salarizării în sectorul public a fost redactată cu sprijinul Băncii Mondiale, relevă un document oficial.
Consultantul va trebui să aibă experienţă în domeniu şi "prestigiu internaţional", se arată în documentul obţinut de agenţia Mediafax.
Propunerea de angajare a unei astfel de firme a fost deja înaintată Guvernului de către Ministerul Muncii.
"Propunem ca la elaborarea acestui proiect de act normativ să fie angrenată o firmă de consultanţă cu experienţă în domeniu şi de prestigiu internaţional", este propunerea avansată prin documentul citat.
 

×
Subiecte în articol: guvern international firma lege salarizare
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close