Antena 3 CNN Actualitate Hotelierii încep sezonul de iarnă. Cât costă cazarea pentru week-endul de 1 Decembrie

Hotelierii încep sezonul de iarnă. Cât costă cazarea pentru week-endul de 1 Decembrie

Hotelierii încep sezonul de iarnă. Cât costă cazarea pentru week-endul de 1 Decembrie
Sursa foto: Foto: infotravelromania.ro
de M.Z.    |    30 Noi 2011   •   11:51

Ziua Naţională de 1 Decembrie înseamnă, pentru mulţi români, şi un week-end prelungit, iar pentru hotelieri este ocazia să înceapă în avans sezonul de iarnă. Aşa că, s-au pregătit cu specialităţi care ar înnebuni de poftă orice oaspete. În plus, la preţuri de criză, spun ei.

Cârnaţi fierţi în zeamă de varză - este doar unul dintre felurile tradiţionale de care se pot bucura turiştii care au ales zona Braşovului pentru mini vacanţa de 1 Decembrie.

Multe pensiuni au fost rezervate de săptămâni bune, dar încă mai puteţi găsi camere libere dacă v-aţi hotărât să plecaţi pe ultima sută de metri.

La unele dintre pensiuni, pentru patru zile de cazare, cu toate mesele incluse, un turist plăteşte 650 de lei. Vizitatorii se pot bucura şi de ore de echitaţie sau tenis.

Şi la Sibiu e forfotă mare. O cameră dublă costă 50 - 60 de euro, cu micul dejun inclus, iar gurmanzii se pot bucura de cele mai alese specialităţi locale.

În judeţul unirii, drapelul stă la loc de cinste. Şi aici, angajaţii pensiunilor fac ultimele pregătiri. Bucătarii din Alba fac ce ştiu mai bine - sarmale, tocăniţă de viţel cu mămăligă şi plăcinte.

Nici Bucovina nu lipseşte de pe harta destinaţiilor pentru week-end-ul prelungit de 1 Decembrie. Aici, trei nopţi de cazare cu pensiune completă pentru două persoane costă 1.000 de lei.

 




×
Subiecte în articol: 1 Decembrie hotelieri pensiune
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close