Antena 3 CNN Actualitate Ilie Şerbănescu: De unde sunt banii din acest dosar "Microsoft"? Am înţeles cine a luat, dar cine i-a dat?

Ilie Şerbănescu: De unde sunt banii din acest dosar "Microsoft"? Am înţeles cine a luat, dar cine i-a dat?

Ilie Şerbănescu: De unde sunt banii din acest dosar "Microsoft"? Am înţeles cine a luat, dar cine i-a dat?
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Ian 2015   •   20:12
Profesorul Ilie Şerbănescu a comentat dosarul Microsoft, pe fondul discuţiilor legate de actul justiţiei, în urma declaraţiilor preşedintelui Klaus Iohannis. 
 
"Eu nu am înţeles deloc acest dosar. Pentru că nu ştiu unde sunt banii. Şi de unde vin. Banii aceştia, 60 de milioane, din dosarul Microsoft vin de la Microsoft sau de la bugetul statului român? Ar putea fi bani publici: plătit mai mult lui Microsoft şi paraândărăt. Înseamnă că această companie americană este chiar de vină. Dar mai există o variantă. Ori de la compania mamă, ori de la banii statului. Şi atunci aruncăm o anatemă asupra companiei americane fără rost. Şi atunci să vedem cine a făcut povestea asta de la bugetul de stat", a explicat Şerbănescu. 
 
Profesorul a mers mai departe şi a explicat că trebuie aflată sursa banilor.
 
"De ce numim acest dosar "Microsoft"? Chiar mă întreb. Trebuie să stabilim în primul rând de unde vin banii. Văd că se învârt nişte bani, dar nu ştiu ai cui. Nici nu mă interesează ce spune Sandu. Ai cui sunt banii? Problema este simplă: într-un act de corupţie, unul dă şi altul ia. Am înţeles cine a luat, dar unde îi iau, de la Dumnezeu?"
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close