Antena 3 CNN Actualitate IMAGINILE care nu mai au nevoie de niciun COMENTARIU. Cine s-a dat jos din acest BOLID de 75.000 de euro: "Ar trebui să fie cei mai UMILI oameni"

IMAGINILE care nu mai au nevoie de niciun COMENTARIU. Cine s-a dat jos din acest BOLID de 75.000 de euro: "Ar trebui să fie cei mai UMILI oameni"

IMAGINILE care nu mai au nevoie de niciun COMENTARIU. Cine s-a dat jos din acest BOLID de 75.000 de euro: "Ar trebui să fie cei mai UMILI oameni"
Sursa foto: Foto: ziaruldeiasi.ro via adevarul.ro
de O.P.    |    05 Ian 2015   •   11:08

Potrivit menirii lor, care este scrisă în Sfânta Scriptură, preoţii ar trebui să fie unii din cei mai umili oameni de pe pământ, preocupaţi tot timpul de ajutorarea semenilor şi simţirea alături de cei în nevoie. Însă lucrurile nu stau tocmai aşa.

Imagini contrastante au fost surprinse în acest weekend la Roman şi Bacău, acolo unde a avut loc ceremonia de întronizare a lui Ioachim Băcăuanul ca arhiepiscop al Bacăului şi Romanului.


Mii de băcăuani, sute de preoţi şi înalţi ierarhi au participat la ceremonia din Bacău, care a început sâmbătă seară, 3 ianuarie, în ajunul întronizării lui Ioachim Băcăuanul în funcţia de arhiepiscop al Romanului şi Bacăului. Autorităţile au mobilizat zeci de jandarmi şi poliţişti, iar echipajele de la Poliţia Rutieră au escortat luxoasele maşini ale ierarhilor veniţi la evenimentul de la Bacău, scrie ziaruldeiaşi.ro.



Instituţiile Primăria Bacău şi Consiliul Local, urmare a cererii Arhiepiscopiei, au devenit parteneri ai evenimentului. Au pus la dispoziţie o scenă din Parcul Catedralei dn Bacău şi o sală la Centrul de Afaceri şi Expoziţii, unde preoţii să-i adreseze felicitări lui Ioachim Băcăuanul. Catedrala „Înălţarea Domnului“ din Bacău a fost neîncăpătoare sâmbătă, 3 ianuarie, când mii de băcăuani au venit să asiste la ceremonia-spectacol organizată în ajunul întronării Înaltpreasfinţitului Ioachim Băcăuanul, în scaunul de arhiepiscop al Romanului şi Bacăului. La eveniment au fost invitaţi politicieni, aleşi locali în Parlament, medici, membri ai mediului academic ş.a. Ioachim (Ioachim Giosanu, pe numele de mirean) este primul ierarh care primeşte acest titlu, de la ridicarea eparhiei la rang de arhiepiscopie.



La sosirea la acest eveniment s-au putut remarca maşinile de lux din care se dădeau jos preoţi "pioşi". Întrebarea amară care rămâne în urma acestor imagini: de unde au preoţii bani pentru a-şi cumpăra astfel de bolizi? Banii strânşi de pe urma vânzării lumânărilor sunt suficienţi?


×
Subiecte în articol: Biserica Ortodoxa Romana masini de lux
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close