Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la Casa de Pensii Buzău

Incendiu la Casa de Pensii Buzău

Incendiu la Casa de Pensii Buzău
15 Apr 2015   •   15:11
 Un incendiu a izbucnit în vestiarul Casei Judeţene de Pensii Buzău, unde erau depozitate materiale pentru curăţenie. Activitatea instituţiei a fost întreruptă până când pompierii au reuşit să stingă focul. Aceştia s-au luptat şi cu fumul dens din birouri. Cauzele incendiului vor fi stabilite ulterior, în camera în care a izbucnit focul fiind găsit un calorifer electric.

Reprezentanţii instituţiei spun că documentele nu au fost afectate. "Incendiul a izbucit într-o cămăruţă care nu era deservită de personal. S-a luat măsura evacuării personalului şi a asiguraţilor, astfel că nu avem victime şi nici pagube în documente. Focul a fost stins cu repeziciune, cauza urmând să fie stabilită de către pompieri. Încercăm să reluăm activitatea, dar după degajarea fumului", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei de Pnesii Buzău, Ionuţ Constantin.

Aproximativ 80 de persoane aflate în clădire au fost evacuate. Incendiul a fost stins de pompieri care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi cu o ambulanţă SMURD.

×
Subiecte în articol: incendiu pensii
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close