Antena 3 CNN Actualitate Incident armat în Capitală, soldat cu trei răniţi. O tânără împuşcată şi-a pierdut ochiul. IMAGINI de la locul atentatului

Incident armat în Capitală, soldat cu trei răniţi. O tânără împuşcată şi-a pierdut ochiul. IMAGINI de la locul atentatului

Incident armat în Capitală, soldat cu trei răniţi. O tânără împuşcată şi-a pierdut ochiul. IMAGINI de la locul atentatului
Sursa foto: Foto: en.trend.az
de M.Z.    |    23 Noi 2013   •   22:15
Update 22.20 - Tânăra care a fost împuşcată, sâmbătă seară, în afara unui supermarket din Militari, şi-a pierdut ochiul în care s-a tras şi ar fi putut să moară, a declarat managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, Monica Pop, potrivit Mediafax.

Tânăra prezenta o plagă împuşcată la nivelul ochiului şi a ajuns la spital în stare gravă.

Medicul Pop a spus că globul ocular nu mai este la locul lui şi nu mai poate fi funcţional. În plus, pacienta prezintă fracturi ale craniului în zona respectivă.

"Putea să moară, categoric", a mai spus Pop, precizând că exista posibilitatea ca proiectilul să intre în creier şi s-o omoare pe loc pe victimă.

Medicul oftalmolog a mai spus că şi reconstrucţia estetică va fi dificilă în acest caz. "Starea ei generală nu e proastă, dar vă închipuiţi cum e din punct de vedere emoţional ştiind că şi-a pierdut ochiul în acest fel", a mai spus Monica Pop.
 
Update 20.05
- Femeia, în vârstă de 23 de ani, rănită la ochi şi un bărbat rănit la gât, în urma atacului armat din Militari au fost transportaţi la Spitalul Universitar, iar cealaltă victimă, un bărbat cu o plagă în abdomen, a fost transportat la Spitalul Elias, a declarat medicul Bogdan Opriţa, potrivit Mediafax.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a precizat că femeia are o plagă împuşcată în dreptul ochiului, cu posibilitatea afectării globului ocular.

Update 19.41
- Cele trei victime şi autorul atacului armat de la Cora Militari se cunoşteau şi chiar locuiau în acelaşi bloc, ele luându-se la ceartă în timp ce stăteau la coadă în supermarket şi continuând afară, când unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras în ceilalţi, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Sursele citate au declarat că cei doi bărbaţi şi femeia care au fost împuşcaţi se cunoşteau între ei şi îl cunoşteau şi pe agresor, toţi patru locuind în acelaşi bloc.

Femeia şi cei trei bărbaţi implicaţi în incident s-ar fi luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă în supermarket şi au continuat să se certe şi după ce au ieşit din magazin. Atunci, unul din bărbaţi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănindu-i pe ceilalţi doi şi pe femeie.

Atacatorul a fugit de la locul incidentului fiind în prezent căutat.

Întrebat dacă a fost vorba de o reglare de conturi între interlopi, unul din anchetatorii de la faţa locului a negat, precizând că a fost un conflict spontan, care a început cu o ceartă între două femei.

Update 19.11
- Se pare că acest conflict a pornit de la două femei care doreau să utilizeze acelaşi bancomat al unei sucursale bancare în faţa căruia s-au şi tras acele focuri de armă.

Fiecare dintre părţile implicate în conflict şi-a chemat pe cineva în ajutor.

Există un singur atacatpr care acum este căutat de poliţie. 

Update 18.46 -
Victimele sunt doi bărbaţi şi o femeie. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 35 de ani, are răni la nivelul abdomenului, iar o femeie de 25 de ani a fost împuşcată grav la nivelul ochiului.

În atacul armat, există un singur atacator. Persoana nu a fost găsită de poliţişti, dar este căutată.

___________________________________

Ştirea iniţială 18.22

Un nou conflict armat a avut loc în Bucureşti, lângă un hypermarket din cartierul Militari. Un bărbat a fost rănit sâmbătă seara, în conflict.

Din primele informaţii, s-ar fi tras mai multe focuri de armă.

La faţa locului sunt ambulanţe şi echipaje de poliţie. Bătaia a fost anunţată la telefonul 112, în jurul orei 17.57.

Mai multi multe persoane au sunat la 112 şi au anunţat că au văzut şi au auzit împuşcături.

Poliţiştii de la secţiile 20 şi 21 au ajuns la faţa locului.

×
Subiecte în articol: focuri de arma
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close