Antena 3 CNN Actualitate Incident violent în liceu. Un elev din Bistriţa-Năsăud a fost bătut în curtea şcolii

Incident violent în liceu. Un elev din Bistriţa-Năsăud a fost bătut în curtea şcolii

Incident violent în liceu. Un elev din Bistriţa-Năsăud a fost bătut în curtea şcolii
Sursa foto: Foto: jurnaldeziarist.blogspot.com
de N.B.    |    31 Ian 2012   •   17:13

Un elev de la un liceu din judeţul Bistriţa-Năsăud a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce a fost bătut chiar în curtea şcolii. Acesta a vrut să îşi apere fratele mai mic în faţa unor elevi, însă aceştia le-au cerut ajutorul unor tineri din altă localitate.

Scandalul a început după ce un tânăr din Bistriţa a vrut să îşi viziteze un prieten, la el la şcoală, însă a fost oprit la uşă de trei elevi. Aceştia nu i-au permis să intre, spunând că e ordinul dirigintelui. Tînărul a cerut ajutorul fratelui său mai mare, elev la acelaşi liceu.

Acesta, elev de clasa a 11-a le-a cerut socoteală celor trei elevi în curtea şcolii, însă cei trei nu doreau să vorbească. Împreună cu mai mulţi tineri dintr-o altă localitate care l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud a declarat că cei trei elevi au fost sancţionaţi contravenţional, iar unul dintre ei, care nu este elev al liceului, a fost sancţionat şi pentru că a păşit fără drept în incinta şcolii.

Cei trei elevi de 16 ani sunt cercetaţi pentru agresiune şi lovire, iar ancheta inspectoratului va stabili cum a fost posibil ca persoanele străine să intre în incinta liceului.

 

×
Subiecte în articol: incident bătaie liceu Bistriţa-Năsăud
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close