Antena 3 CNN Actualitate Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, mesaj pentru familiile îndoliate de tragedia accidentului de elicopter din Sibiu

Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, mesaj pentru familiile îndoliate de tragedia accidentului de elicopter din Sibiu

Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, mesaj pentru familiile îndoliate de tragedia accidentului de elicopter din Sibiu
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Noi 2014   •   18:06

Însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Dean Thompson, a transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut vineri viaţa în accidentul de elicopter de lângă Sibiu, scrie Agerpres.

"Sincere condoleanţe pentru familiile celor care au pierit în accidentul de elicopter de astăzi, de lângă Sibiu, şi ne rugăm pentru recuperarea rapidă a celor răniţi", transmite diplomatul american într-o postare pe Facebook.

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, în jurul orei 10.40, în zona localităţii Mălâncrav, din judeţul Sibiu. Zona este extrem de accidentată, unde doar maşini de teren sau tractoare pot ajunge.
   
Potrivit MApN, elicopterul aparţinea Bazei 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune şi ar fi urmat să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.
   
Cei doi răniţi au fost duşi la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, unul cu elicopterul SMURD, iar celălalt cu o ambulanţă. Medicii au stabilit ca, întrucât au arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, aceştia să fie transferaţi cu un avion Spartan la Spitalul de Arşi din Bucureşti.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close