Antena 3 CNN Actualitate Iohannis: Problema defrişărilor ilegale, pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT

Iohannis: Problema defrişărilor ilegale, pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT

Iohannis: Problema defrişărilor ilegale, pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT
09 Mai 2015   •   18:02

Problema defrişărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), a anunţat preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a mai spus că protestul de sâmbătă împotriva despăduririlor abuzive este unul perfect legitim.

"Cred că protestul de astăzi împotriva despăduririlor abuzive este unul perfect legitim. Am hotărât ca această gravă problemă a defrişărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT. Sunt convins că vom reuşi nu doar să stopăm fenomenul, dar şi că instituţiile statului îi vor identifica şi trage la răspundere pe cei vinovaţi", a scris Iohannis pe Facebook.

Peste 1.000 de persoane s-au adunat, sâmbătă, la intrarea în Parcul Herăstrău din Piaţa Charles de Gaulle din Capitală, pentru a protesta faţă de tăierile ilegale de păduri.

Proteste similare sunt anunţate şi în Alba-Iulia, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Drobeta-Turnu Severin, Focşani, Galaţi, Iaşi, Mangalia, Piteşti, Ploieşti, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava, Sighişoara, Târgovişte, Timişoara şi Vaslui.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close