Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei. Adina Anghelescu: Procurorul Eva Emilian, "un copil drag" al fostului procuror-şef al DNA, Daniel Morar

La ordinea zilei. Adina Anghelescu: Procurorul Eva Emilian, "un copil drag" al fostului procuror-şef al DNA, Daniel Morar

La ordinea zilei. Adina Anghelescu: Procurorul Eva Emilian, "un copil drag" al fostului procuror-şef al DNA, Daniel Morar
25 Iun 2015   •   19:30

Jurnalistul Adina Anghelescu a vorbit, în ediţia de joi a emisiunii "La ordinea zilei", despre activitatea juridică a procurorului Eva Emilian, anchetat acum de colegii săi de luare de mită, şantaj şi abuz în serviciu.

Adina Anghelescu a afirmat, la Antena 3, că procurorul Eva, care a instrumentat dosarul Telepatia, era "un copil drag" al fostului procuror şef al DNA, Daniel Morar.

"Eva Emilian a avut mari probleme de-a lungul timpului şi a făcut multe prostii", a afirmat Adina Anghelescu, enumerând câteva dintre ele: "a interceptat ilegal pe subprefectul de Iaşi, în loc de prefectul de Iaşi, a interceptat ilegal procurori, colegi de-ai lui, i-a făcut probleme chiar şi un dosar penal unui alt fost coleg, de la Parchetul Tribunalului Iaşi pentru că acela avusese o relaţie cu o fostă iubită de-a sa".

Jurnalistul a adăugat că întreaga activitate în justiţie a procurorului Eva Emilian arată că "a fost o unealtă de care s-au folosit nişte personaje".

Procurorul Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iaşi, este suspectat că a vândut peste 200 de tablouri, dintre care unele ar fi fost false, luate în principal de la un medic, cunoscut colecţionar de artă, şi de la un samsar care îşi desfăşoară activitatea în Transilvania, spun surse judiciare.

Citiţi şi: Radu Tudor: Acest individ extrem de dubios, Emilian Eva, a fost sancţionat de CSM

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close