Antena 3 CNN Actualitate La un pas de moarte din cauza unei perfuzii greşite. Neglijenţă în spitalul din Târgu Cărbuneşti

La un pas de moarte din cauza unei perfuzii greşite. Neglijenţă în spitalul din Târgu Cărbuneşti

La un pas de moarte din cauza unei perfuzii greşite. Neglijenţă în spitalul din Târgu Cărbuneşti
Sursa foto: Foto: blogs.tribune.com.pk
23 Iul 2014   •   08:29

O femeie a fost aproape de moarte, după ce, la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, i-ar fi fost administrată o perfuzie cu altă grupă de sânge decât a ei. Femeia a spus în mod repetat că are altă grupă de sânge decât cea stabilită în spital, însă asistenta care o îngrijea n-a crezut-o şi nici n-a refăcut testele. Pensionara ameninţă că va da instituţia în judecată. Mai ales că, spune ea, fişele medicale i-au fost modificate.

Femeia povesteşte că a ajuns la Spitalul Orăşenesc din Târgu Cărbuneşti pentru analize de rutină. După mai multe investigaţii, i-a fost recomandată o perfuzie de sânge. Femeia acuză personalul medical că a ncercat să muşamalizeze situaţia. Femeia mai spune ca, la externare, fişa medicală i-ar fi fost modificată.

Bătrâna e decisă să dea în judecată Spitalul Orăşenesc din Târgu Cărbuneşti, mai ales că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit de la acel incident. Conducerea spitalului a demarat propria anchetă după ce cazul femeii a ajuns în presă.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close