Antena 3 CNN Actualitate Maraton pentru Kassandra: Daniel Osmanovici a realizat CEL MAI LUNG buletin meteo din lume

Maraton pentru Kassandra: Daniel Osmanovici a realizat CEL MAI LUNG buletin meteo din lume

Maraton pentru Kassandra: Daniel Osmanovici a realizat CEL MAI LUNG buletin meteo din lume
30 Noi 2014   •   22:42
Daniel Osmanovici a reuşit! Timp de 37 de ore şi 10 minute a stat în emisie şi a prezentat cel mai lung buletin meteo. Nu a fost deloc uşor, însă colegul nostru de la Observator şi-a depăşit limitele, de dragul Kassandrei, o fetiţă greu încercată, chinuită chiar de bunica ei. Care acum plăteşte cu închisoarea pentru ce i-a făcut micuţei. 

Momentul a fost marcat duminică seară, în emisiunea "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea, la Antena 3. 
 
Kassandra are oasele distruse de bătăi şi trupul plin de proteze. A făcut până acum 36 de operaţii şi se pregăteşte pentru cea de-a 37-a. Banii donaţi pe parcursul celor 37 de ore de maraton vor merge la ea. 
 
Efortul aproape supraomenesc al lui Daniel nu a trecut neobservat. Sute de mii de români au fost impresionaţi de povestea Kassandrei.
 
Orele au trecut una câte una. 37...câte una pentru fiecare operaţie prin care a trecut Kassandra, plus cea pe care urmează s-o facă acum, în Franţa. Permanent lui Daniel i-au fost alături familia, colegii, prietenii, dar şi persoane publice care au venit să-l susţină.
 
La Timişoara, în capătul celălalt al ţării, Kassandra şi familia ei i-au ţinut pumnii lui Daniel şi i-au făcut galerie. 
 
Daniel Osmanovici a depăşit cu 3 ore recordul mondial. Timp de 37 de ore a prezentat buletine meteo, a stat de vorbă cu invitaţii şi a răspuns mesajelor venite de la cei peste 300.00 de oameni care i-au urmărit pe internet maratonul. 
 
 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close