Antena 3 CNN Actualitate Maşina preşedintelui CJ Botoşani, parcată pe o trecere de pietoni. "Îmi cer scuze, eram în grabă"

Maşina preşedintelui CJ Botoşani, parcată pe o trecere de pietoni. "Îmi cer scuze, eram în grabă"

Maşina preşedintelui CJ Botoşani, parcată pe o trecere de pietoni. "Îmi cer scuze, eram în grabă"
Sursa foto: Foto captura Antena 3
07 Oct 2013   •   11:27

Regulile de circulaţie sunt opţionale pentru unii oficiali ai statului român. Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani şi-a parcat maşina pe o trecere de pietoni din centrul oraşului, iar poliţiştii au ignorat neregulile sale şi nu l-au amendat.

Trecerea de pietoni se află la doar câţiva metri distanţă de cele două parcaje subterane ale Sucevei. În mod evident, Ţurcanu nici nu s-a sinchisit să-şi găsească un alt loc de parcare, în conformitate cu legea. 

Intr-o intervenţie telefonică la "Se întâmplă în România", preşedintele CJ Botoşani şi-a cerut scuze pentru gafa comisă, motivând că era în grabă şi nu a văzut marcajul trecerii de pietoni.


Nu este pentru prima dată când Florin Ţurcanu sfidează legea şi îşi lasă maşina parcată la voia întâmplării în Suceava.

Anul trecut, pe 27 noiembrie, preşedintele de la Botoşani a venit la un miting la care au participat Victor Ponta şi Crin Antonescu. Atunci, Ţurcanu şi-a lăsat maşina parcată pe un trotuar, în aşa fel încât pietonii nu au mai putut să treacă. Nici atunci nu a fost amendat.

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close