Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, speaker principal la Global Media Summit 2015: Voi spune povestea infinit mai spectaculoasă despre România

Mihai Gâdea, speaker principal la Global Media Summit 2015: Voi spune povestea infinit mai spectaculoasă despre România

Mihai Gâdea, speaker principal la Global Media Summit 2015: Voi spune povestea infinit mai spectaculoasă despre România
18 Feb 2015   •   22:38

Mihai Gâdea va participa la summitul Global Media, acolo unde a fost invitat ca speaker principal, şi care se desfăşoară în aceste zile în capitala Angliei.

Anunţul a fost făcut de Mihai Gâdea, din studioul CNN de la Londra, la "Ediţia specială" realizată de Adrian Ursu, miercuri seară, la Antena 3.

"Cu toată modestia spun, e o şansă foarte mare pentru mine şi o responsabilitate foarte mare să fiu primul român care este invitat ca speaker principal la Global Media Summit, ce are loc în aceste zile la Londra", a afirmat Mihai Gâdea.

Gâdea a ţinut să sublinieze că, deşi Marea Britanie este impresionată zilele acestea de povestea imigranţilor români care vin la ei în ţară, poveste expusă într-un documentar al postului de televiziune Channel 4, în trei episoade, intitulat "Romanians are coming" (trad. Vin românii), el le va face cunoscută "povestea infinit mai spectaculoasă"

Mihai Gâdea a precizat că va vorbi despre fosta familia prezidenţială şi afacerile cu iz penal ale apropiaţilor lui Băsescu, precum şi despre "şefa antimafia care era mafia în persoană".

"Am să le povestesc că nu e vorba doar de un post de televiziune care, cu sacrificii uriaşe, a rezistat în faţa unui regim ca acesta", a mai spus Mihai Gâdea, amintind de presiunile exercitate asupra presei din România.

Cu toate acestea, Gâdea a mai spus că mâine, va vorbi şi despre oamenii excepţionali din România, în termenii cei mai frumoşi cu putinţă.

Fragment din documentarul "Romanians are coming"




×
Subiecte în articol: Editie Speciala
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close