Antena 3 CNN Actualitate Milionarul lui Băsescu, 330 de hectare din pădurea statului

Milionarul lui Băsescu, 330 de hectare din pădurea statului

Milionarul lui Băsescu, 330 de hectare din pădurea statului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    26 Noi 2014   •   23:03
Puiu Popoviciu, celebru pentru afacerea Băneasa, este pe cale să pună mâna pe 10% din pădurea Snagov, adică pe circa 330 de hectare. Dezvăluirea a fost făcută miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Rechinii imobiliari pare că au căzut în propria plasă. Din urma lor, mafia imobiliară se pune în mişcare şi revendică proprietăţi.
 
Puiu Popoviciu, celebru pentru relaţia specială pe care o are cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui, este la un pas să intre în posesia a 330 de hectare din pădurea Snagov, cu ajutorul unor interpuşi.
 
Pădurea Snagov, din judeţul Ilfov, se întinde pe 3.000 de hectare, iar cele 330 de hectare teren construibil care urmează să-i revină lui Popoviciu reprezintă 10% din întreaga suprafaţă.
 
Pădurea Snagov este cunoscută ca o ţintă constantă a rechinilor imobiliari, iar când nimeni nu credea că mai e ceva de luat, a apărut Puiu Popoviciu.
 
Primele demersuri de recuperare a pădurilor au început în 2005 şi implicaţi în acest caz mai sunt Băicoianu Ion şi Nasta Marius Ion.
 
Urmăriţi întreaga anchetă, în videoul de mai sus
 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Puiu Popoviciu Mihai Gâdea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close