Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Această provocare este o cretinitate din toate punctele de vedere

Mircea Badea: Această provocare este o cretinitate din toate punctele de vedere

Mircea Badea: Această provocare este o cretinitate din toate punctele de vedere
07 Noi 2014   •   00:08
Mircea Badea a vorbit, în finalul ediţiei de joi a emisiunii În gura presei, despre persoana care l-a provocat la un meci de K1, dar şi despre provocare în sine, despre care spus că "este o cretinitate din toate punctele de vedere".

„Ţineţi minte pe motocicliştii care au venit să facă scandal în faţă la Antenă? Au venit aici să bruieze emisiunea, nu că circulau cu viteză, aşa cum spune propaganda băsistă, au venit să bruieze în mod absolut intenţionat şi repetat emisiunea care se desfăşura în faţă la Antena 1”, a explicat Mircea Badea.

„O altă minciună, o altă manipulare de trei lei, băsistă, este că ăla după care m-am dus eu că mi-a sărit rău muştarul şi mi-a sărit ţandăra, ăla m-a provocat la un meci de K1, de whatever.. Deci nu ăla. Este un altul care a băgat capul în poză câteva zile mai târziu. Deci nu e ăla pe care l-am înjurat eu şi după care m-am dus, este un altul care a venit şi a băgat capul în poză şi a zis: „Badea, te provoc!”. Această provocare este o cretinitate, este o cretinitate din toate punctele de vedere. Dacă mâine unul care joacă  ping-pong are senzaţia că am zis ceva nasol despre ping-pong vine şi zice „Badea, te provoc la un meci de ping-pong”. „Ca să?” „Ca să-ţi arăt că greşeşti”. Şi cam cum tu, care faci ping-pong, jucând un meci de ping-pong cu mine, care nu joc ping-pong, îmi vei demonstra mie că greşesc?” a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close