Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Prin demascarea tardivă a Elenei Udrea, "justiţia independentă" se autodemască

Mircea Badea: Prin demascarea tardivă a Elenei Udrea, "justiţia independentă" se autodemască

Mircea Badea: Prin demascarea tardivă a Elenei Udrea, "justiţia independentă" se autodemască
13 Feb 2015   •   01:00

Jurnalul Naţional a găsit o altă explicaţie pentru gestul pe care Elena Udrea l-a făcut la sfârşitul discursului din Parlament, semn făcut, după declaraţiile acesteia "unei persoane dragi".

O fotografie care datează din anul 2009, arată că Elena Udrea era familiarizată cu semnele, şi cel mai probabil personajul căruia i se adresează este aceeaşi "persoană dragă". "În argoul interlopilor asta înseamnă mucles, adică tăcere. Consemnul secretului a fost dat de Udrea şi respectat de sistemul băsist", scriu cei de la Jurnalul Naţional citaţi de Mircea Badea.

"Dânsa a fost o delicată, ăsta este atacul digital. Te pomeneşti că Marcel Opriş a zis că este atac digital", a glumit Mircea Badea.

"Cea mai mare demascare a regimului băsist este că justiţia independentă a prrotejat aceste personaje de care nu s-a atins până când Traian Băsescu nu a mai fost preşedinte. Noi am făcut asta timp de 10 ani, ce a făcut DNA cu Udrea sunt fonfleuri. Nu ştiu dacă le-au făcut intenţionat ca să scape Udrea foarte uşor, sau dacă atât pot ei. Noi am demascat-o pe Udrea, DNA se bagă şi el cu capul în poză", a declarat Mircea Badea.

"Orice demascare a lui Udrea, este o demascare a sistemului care atâţia ani au protejat-o", a spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close