Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Voi face tot ce ține de mine ca cei vinovați să fie trași la răspundere

Mircea Badea: Voi face tot ce ține de mine ca cei vinovați să fie trași la răspundere

Mircea Badea: Voi face tot ce ține de mine ca cei vinovați să fie trași la răspundere
de M.C.    |    21 Ian 2014   •   13:44
"Autoritățile sunt vinovate pentru moartea acestor oameni...există mulți vinovați din cadrul instituțiilor statului. Oamenii nu au murit în accidentul de avion, au murit din cauza incompetenței, din cauza prostiei. Voi face tot ce ține de mine ca cei vinovați să fie trași la răspundere” a spus Mircea Badea luni, în cadrul emisiunii ”În gura presei”, după accidentul aviatic din Munții Apuseni. 

Realizatorul Antena 3 a fost revoltat de turnura pe care au luat-o evenimentele și de faptul că, deși au supraviețuit accidentului, unii oameni au murit pentru că nu au fost salvați la timp.



”În România e foarte probabil să mori cu zile. Că dacă mori că mori, e una. Dar dacă ai putea să trăiești și alți oameni, prin neglijența lor, prostia lor, te intoxică...În România se aplică o singură regulă. Numai tu ești responsabil pentru tine. În România nu se cheltuiesc bani pentru a salva viețile oamenilor. Mă refer la avionul în care erau acești oameni. După aia vine etapa a doua, intervenția așa-zișilor salvatori. Pe viața dumneavoastră nu dă nimeni doi bani. Nimeni. Nu-i pasă nimănui” a concluzionat realizatorul emisiunii ”În gura presei”.



×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close