Antena 3 CNN Actualitate Monica Anghel şi Pepe susţin campania "Un pian pentru Lipatti"

Monica Anghel şi Pepe susţin campania "Un pian pentru Lipatti"

Monica Anghel şi Pepe susţin campania "Un pian pentru Lipatti"
30 Mai 2015   •   09:24

Pepe şi Monica Anghel s-au întors la şcoală, dar nu pentru a lua loc în bănci, ci pentru a face parte dintr-un duet. Vedetele vor să dea o mână de ajutor elevilor talentaţi de la Liceul de Muzică Dinu Lipatti. Micii artişti studiază pe piane vechi de sute de ani şi au nevoie de un instrument de calitate. Noi îi putem ajuta cu un sms la 8834. Mai sunt două zile în care puteţi fi alături de campania "Un pian pentru Lipatti". 

Copiii se pregătesc intens. Au îmbinat utilul cu plăcutul: i-au făcut lui Pepe o surpriză, un concert improvizat. Tot cu o improvizaţie l-au întâmpinat şi elevii care studiază pianul. Pentru că instrumentul este de fapt o piesă de muzeu. De nevoie, improvizaţia a fost adusă la rang de artă.

Pianul nu poate fi reparat, ci doar înlocuit. Elevii Colegiului "Dinu Lipatti" se luptă din greu cu instrumentele vechi şi fac adevărate minuni la concursurile internaţionale.

Lucru ştiut şi de Monica Anghel. Ce se întâmplă la Colegiul de Artă i se pare rupt dintr-un film absurd. "Din păcate, trăim într-o ţară în care lucrurile nu se întâmplă în mod normal. Nu se investesc bani în cultură", a declarat Monica Anghel.

Monica Anghel susţine campania elevilor de a strânge bani pentru a cumpăra un pian nou.

Elevii Colegiului de Artă "Dinu Lipatti" îşi doresc mult măcar un pian performant, iar ei sunt sprijiniţi de Fundaţia Mereu Aproape, ARC România, Telekom, Orange şi Vodafone, prin platforma "Donează mai simplu".

Contul Campaniei „Un pian pentru Lipatti":

Cont LEI: IBAN RO02BTRLRONCRT0295126001
SWIFT: BTRLRO22, BANCA TRANSILVANIA, AGENŢIA BĂNEASA


×
Subiecte în articol: monica anghel pepe
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close