Antena 3 CNN Actualitate News Magazine: Ce spune avocatul lui Adriean Videanu despre arestarea fostului ministru

News Magazine: Ce spune avocatul lui Adriean Videanu despre arestarea fostului ministru

News Magazine: Ce spune avocatul lui Adriean Videanu despre arestarea fostului ministru
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Ian 2015   •   10:21
Avocatul lui Adriean Videanu, Cristian Ene, a explicat, în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea News Magazine, la Antena 3, că Videanu s-a prezentat singur la arestul poliţiei, din propria iniţiativă.
 
"Domnul Videanu se află în acest moment în custodia poliţiei, este în procedura de încarcerare. Este la iniţiativa domniei sale, imediat ce a aflat soluţia judecătorului. S-a prezentat singur în faţa autorităţilor."
 
Avocatul a explicat că măsura de arest este disproporţionată în raport cu probele prezentate de DNA
 
"Decizia nu este definitivă, deja am contestat-o. Urmează să ne prezentăm în faţa unui complet de judecători. Sperăm ca motivarea să nu dureze mai mult de două zile şi în maxim patru zile să ajungem în faţa judecătorilor, pentru a reuşi să dovedim faptul că măsura este disproporţionată, în acest moment, în raport cu probele prezentate de DNA."
 
"O mare parte din afirmaţiile făcute în referat sunt combătute chiar de documente. Vom prezenta documente oficiale care să ateste faptul că domnul Videanu nu a avut o implicare în abuzul în serviciu reţinut în sarcina domniei sale, în calitate de complice."
 

×
Subiecte în articol: avocat Adriean Videanu masura probe DNA sarcina
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close