Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Guţă: Nu sunt de acord cu cei care încalcă legea. Eu am muncit mult pentru imaginea mea

Nicolae Guţă: Nu sunt de acord cu cei care încalcă legea. Eu am muncit mult pentru imaginea mea

Nicolae Guţă: Nu sunt de acord cu cei care încalcă legea. Eu am muncit mult pentru imaginea mea
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    28 Sep 2011   •   21:46

Nicolae Guţă a intervenit prin telefon la emisiunea "Ştirea zilei" pentru a oferi replica sa la faputl că a fost pus pe mai multe afişe cu mesaje rasiste în Roma.

"Nu sunt de acord cu ţiganii mei care au făcut rele în Occident sau în ţară, nu sunt de acord cu cei care încalcă legea şi nu voi fi niciodată de acord cu ceea ce este rău", a declarat manelistul.

"Eu am muncit foarte mult pentru imaginea mea" a declarat Guţă, avertizându-l pe preşedintele organizaţiei Noua Dreaptă că îl poate da în judecată pentru defăimare.

Nicolae Guţă apare pe mai multe afişe cu mesaje rasiste, lipite la o staţie de metrou din Roma. Presa italiană spune că afişele au fost lipite de Asociaţia Noua Dreaptă. Pe afişe apar mesaje precum "Spune NU inculturii" sau "Spune NU ţigăniei".

Tudor Ionescu, preşedintele Noua Dreaptă, a declarat pentru Antena 3 că afişele au scopul de a crea o imagine corectă României şi românilor în străinătate. „Ţigănia este o atitudine. (...) Nu toţi ţiganii sunt răi şi nu toţi românii sunt buni”.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close