Antena 3 CNN Actualitate Nu a trecut doi ani pe la serviciu, dar a luat salariu. Era angajat al Complexului Energetic Oltenia şi se ocupa de proxenetism

Nu a trecut doi ani pe la serviciu, dar a luat salariu. Era angajat al Complexului Energetic Oltenia şi se ocupa de proxenetism

Nu a trecut doi ani pe la serviciu, dar a luat salariu. Era angajat al Complexului Energetic Oltenia şi se ocupa de proxenetism
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    10 Sep 2014   •   11:57

Un alt angajat al Complexului Energetic Oltenia a fost reţinut de poliţiştii gorjeni, pentru că timp de doi ani a încasat salariu, dar nu a trecut pe la serviciu. 

 
Este vorba de un inginer, conducător de formaţie, care se ocupa de pontaj. Seria angajaţilor din compania statului care sunt pontaţi fictiv la serviciu a fost „deschisă" luna trecută de un lăcătuş.

Inginerul Constantin Berescu era angajat la cariera Roşiuţa, unde trecea o dată pe lună ca să completeze pontajul, după care îşi încasa salariul de 5.000 de lei. 
 
În acte, în ultimii patru ani, acesta a fost zilnic la muncă. În realitate, desfăşura activităţi de proxenetism în Mamaia şi Bucureşti.
 
Totul a ieşit la iveală după verificările făcute de Corpul de Control al Complexului Energetic Oltenia. 
 
Anchetatorii i-au calculat şi un prejudiciu pentru anii în care n-a trecut pe la serviciu, 120.000 de lei, reprezentând salariul şi alte prime. 
 
Poliţiştii îl cercetează pentru înşelăciune şi astăzi îl prezintă instanţei cu propunere de arestare preventivă.

100.000 de români vor fi scutiţi de la plata sumelor încasate de la stat din greşeală. Parlamentul a adoptat scăderea CAS şi amnistia fiscală a bugetarilor, pensionarilor şi mamelor.
 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close