Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri din Arad a fost ucis de unul dintre asociaţii săi. Suspectul a fost arestat preventiv

Omul de afaceri din Arad a fost ucis de unul dintre asociaţii săi. Suspectul a fost arestat preventiv

Omul de afaceri din Arad a fost ucis de unul dintre asociaţii săi. Suspectul a fost arestat preventiv
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro/Facebook
de M.Z.    |    S.T.    |    09 Mai 2013   •   22:02

Omul de afaceri care a dispărut pe 1 mai din Arad a fost ucis de unul dintre asociaţii săi, susţin procurorii.

UPDATE
- Suspectul în cazul dispariţiei omului de afaceri din Arad Abel Apost a fost prezentat, joi seară, judecătorilor Tribunalului Arad, care au decis arestarea preventivă a acestuia pe 29 de zile pentru omor calificat, suspectul anunţând că va face recurs.
  
Abel Apostol ar fi fost fost omorât în bâtaie, apoi cel care l-a ucis, Adrian Buleu, a dus cadavrul într-o pădure şi a dat foc maşinii cu care l-a transportat. Cadavrul nu a fost găsit până acum, iar autoturismul a fost descoperit la un centru de fier vechi.


Adrian Buleu a fost reţinut în cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol şi este cercetat pentru infracţiunea de omor.

"S-a reţinut că în seara zilei de 1 mai, Buleu Adrian l-a agresat pe Apostol Abel în incinta unui local, generându-i victimei leziuni care au provocat decesul. Ulterior, a transportat cadavrul cu ajutorul autoturismului său într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu, unde a incendiat autovehiculul", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Arad, Dan Ursu.

Omul de afaceri din Arad Abel Apostol a fost dat dispărut de către familie săptămâna trecută, fiind căutat de vineri, 3 mai. Fiul bărbatului a declarat că tatăl său fusese ameninţat cu moartea de către asociatul său în afaceri.




×
Subiecte în articol: Arad cadavru padure
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close