Antena 3 CNN Actualitate Oprescu: Doar 5% dintre străzile Capitalei mai sunt neasfaltate şi fără canalizare

Oprescu: Doar 5% dintre străzile Capitalei mai sunt neasfaltate şi fără canalizare

Oprescu: Doar 5% dintre străzile Capitalei mai sunt neasfaltate şi fără canalizare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Dec 2013   •   09:13

Doar 5% dintre străzile Capitalei mai sunt neasfaltate şi fără canalizare. Municipalitatea a reuşit să încheie, în ultimele luni, lucrările de asfalltare şi să introducă reţeaua de apă şi canalizare pe 81 de străzi de la marginea Bucureştiului.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, până la sfârşitul anului viitor, Bucureştiul nu va mai avea nicio stradă neasfaltată ori fără canalizare.

Primăria Capitalei a preluat în toamnă străzile din cartierul Măgurele, după ce locuitorii au cerut degeaba Primăriei sectorului 5 ca măcar canalizare să le pună şi să pietruiască străzile.

În câteva luni, municipalitatea a angajat firme constructoare şi a dat şi autorizaţiile pentru refacerea străzilor. Dintre cele 110 străzi, 64 au deja apă, canalizare şi asfalt, iar restul vor avea până în primăvara viitoare. 
 
Încă de când a luat fiinţă cartierul Măgurele, locuitorii au depus zeci de mii de plângeri şi petiţii către administraţia locală, dar nu au primit decât promisiuni. 
 
Primăria Municipiului Bucureşti a cheltuit în ultimii ani aproape 340 de milioane de euro pentru reabilitarea a 236 străzi, care nu aveau apă şi canal. 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close