Antena 3 CNN Actualitate Oradea. Un interlop s-a urcat beat la volan, a ucis o fată şi a rănit grav încă două

Oradea. Un interlop s-a urcat beat la volan, a ucis o fată şi a rănit grav încă două

Oradea. Un interlop s-a urcat beat la volan, a ucis o fată şi a rănit grav încă două
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Iun 2011   •   21:23
Un interlop băut cu o maşină puternică a schimbat într-o fracţiune de secundă destinele a trei tinere. Nici una mai mare de 22 de ani. O fată a murit pe loc iar sora ei geamănă şi verişoara lor se zbat să supravieţuiască.

Maşina în care se aflau a fost lovită în plin cu 160 de kilometri la oră de bolidul scăpat de sub control.

Locul în care a avut loc accidentul pare o scenă de război. În mijlocul drumului zace maşina în care se aflau cele trei fete. Strivită ca o conservă.

Şoferiţa de 20 de ani mergea regulamentar, pe drumul cu prioritate. De pe o străduţă a ieşit cu 160 de kilometri pe oră un interop local, la volanul limuzinei sale. Se grăbea să ajungă la o nuntă.

Bolidul cu pampoane la oglindă a acroşat uşor încă o maşină. S-a oprit apoi într-un gard, după ce a dărâmat un stâlp şi un copac. Interlopul vitezoman a ieşit din limuzină teafăr şi cu chef de ceartă.

În timp ce paramedicii încercau să le salveze pe cele două supravieţuitoare, amicii interlopului orădean se ocupau de martorii accidentului.

Supravieţuitoarele accidentului se luptă pentru viaţă la terapie intensivă. Şoferul care a produs accidentul are acum dosar penal.

×
Subiecte în articol: Oradea interlop fete masina accident bolid
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close