Antena 3 CNN Actualitate Patronul restaurantului de fiţe, arestat pentru trafic de droguri, avea şi o reţea de prostituate de lux

Patronul restaurantului de fiţe, arestat pentru trafic de droguri, avea şi o reţea de prostituate de lux

Patronul restaurantului de fiţe, arestat pentru trafic de droguri, avea şi o reţea de prostituate de lux
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    04 Noi 2011   •   23:32

O domnişoară din meniu şi începea şantajul. Procurorii DIICOT au descoperit că Florin-Dominic Popa, patronul de restaurant de fiţe arestat acum o lună pentru trafic de droguri, deţinea şi o reţea de prostituate de lux cu ajutorul cărora îşi şantaja clienţii. Fetele erau convinse să intre în paturile VIP-urilor care apoi plăteau cu bani grei tăcerea patronului.

Întâlnirile amoroase aveau loc chiar în restaurantul lui Popa. Problema e că un complice filma şi fotografia tot, iar înregistrările erau apoi folosite pentru a santaja VIP-urile.
 
Orlando şi Cibi sunt numele celor care îl ajutau în această afacere pe Dominic Popa. Procurorii DIICOT nu ştiu încă mai multe despre ei, dar speră să le dea de urmă în baza interceptărilor telefonice.

Doar pentru trafic de droguri de mare risc Dominic Popa poate primi 15 ani de închisoare, însă pedeapsa s-ar putea mări, dacă va fi găsit vinovat de trafic de persoane şi şantaj.

 


×
Subiecte în articol: arestat prostituate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close