Antena 3 CNN Actualitate Patronul restaurantului din Capitală suspectat că şi-a omorât partenerul de afaceri a fost arestat preventiv

Patronul restaurantului din Capitală suspectat că şi-a omorât partenerul de afaceri a fost arestat preventiv

Patronul restaurantului din Capitală suspectat că şi-a omorât partenerul de afaceri a fost arestat preventiv
Sursa foto: Foto: turbosquid.com
05 Iul 2014   •   11:07
Patronul restaurantului din Centrul Vechi suspectat că şi-a omorât partenerul de afaceri a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Anchetatorii au probat că l-a ucis şi, ca să-şi ascundă fapta, i-a incendiat trupul asociatului său. 
 
L-a  lăsat în clădire şi a dat foc, încercând să lase impresia că bărbatul a murit în incediu. 
 
Barbatul si-a  ucis partenerul de afaceri pe 13 iunie. L-a ţinut ascuns iar dupa cateva zile a încercat să scape de cadavru. L-a lăsat în clădire şi a dat foc, încercând să lase impresia că acesta a murit în incediu. Dus de anchetari la locul crimei pentru reconstituire, a recunoscut totul. 
 
Pentru ca familia a anuntat disparitia barbatului, anchetatorii au revenit la locul incendiului unde au gasit in ramasitele cladirii cadavrul acestuia carbonizat si acoperit cu un sac.
 
Achetatorii si cunoscutii confirma ca cei doi se certau des din cauza undei datorii de 25.000 de euro pe care presupusul criminal o avea la victima sa. 
 
Pe numele barbatului s-a deschis dosar penal pentru omor, distrugere si profanare de morminte. 

 

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close