Antena 3 CNN Actualitate Preoţii din Parohia Bran s-au făcut parcangii. Contra sumei de 3,5 lei pe oră, turiştii îşi pot lăsa maşinile într-o parcare din centrul staţiunii

Preoţii din Parohia Bran s-au făcut parcangii. Contra sumei de 3,5 lei pe oră, turiştii îşi pot lăsa maşinile într-o parcare din centrul staţiunii

Preoţii din Parohia Bran s-au făcut parcangii. Contra sumei de 3,5 lei pe oră, turiştii îşi pot lăsa maşinile într-o parcare din centrul staţiunii
24 Ian 2015   •   19:01

Preoţii din parohia Bran au mai găsit o soluţie să facă bani: prelaţii s-au făcut parcangii! Ei administrează chiar parcarea din centrul staţiunii, care este veşnic plină. Evident, încasările sunt de milioane, la propriu!

Se întâmplă frecvent în zonele aglomerate din Capitală, Dorobanţi, Centrul Vechi, sau în staţiunile de la mare, ca indivizi binevoitori să ofere locuri de parcare şoferilor. Evident, contracost. În cazul de faţă, domnul încasator are o legitimaţie, semn că totul este legal.

Contra sumei de 3,5 lei pe oră, Parohia Ortodoxă Bran asigură locul de parcare. Nu garantează însă şi siguranţa maşinii. Turiştii plătesc fără să crâcnească, bucuroşi că au găsit un loc liber. Habar nu au însă cine încasează banii.

Parcarea are 100 de locuri. Dacă ar fi plină, măcar jumătate din timp, biserica din Bran tot ar încasa peste 4 mii de lei într-o singură zi.

Reprezentanţii Parohiei afirmă că toată afacerea este legală, în condiţiile în care terenul aparţine bisericii, iar ei nu fac decât să-l întrebuinţeze cu folos.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close