Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila a înjurat o ziaristă: „O panaramă, o imbecilă!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila a înjurat o ziaristă: „O panaramă, o imbecilă!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila a înjurat o ziaristă: „O panaramă, o imbecilă!”
Sursa foto: Foto: videonews.ro
08 Iun 2011   •   08:22
Politica nu te învaţă şi regulile bunului simţ. Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila şi-a pierdut cumpătul într-o conferinţă de presă şi a înjurat ziariştii ca la uşa cortului.

Avea şi motive să fie supărat, spune el. Organizase un festival iar numele nu i-a fost menţionat aşa că Gheorghe Stancu a numit-o pe autoarea articolului "panarama" şi "imbecilă care stă să fie pipăită de primari".

Aveţi nesimtirea să nu mentionaţi cine s-a ocupat de acest festival si asa mai departe. Credeti ca toată Brăila asta e proastă? a credeţi? Asta e o panaramă, o imbecilă. Probabil că se pricepe să stea cu sânii la soare şi să se lase pipaită de primari, decât sa scrie”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Brăila.
 


Într-o intervenţie telefonică la Antena3, Aura Costea, jurnalista jignită de preşedintele CJ Brăila, a comentat lipsa de bun simţ a acestuia. Jurnalista consideră că spusele liderului PSD din Brăila reprezintă un atac la demintatea sa, drept pentru care a înaintat o sesizare către liderul PSD, Victor Ponta.

Jurnalista jignită de preşedintele CJ Brăila, în direct la Antena 3


×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close