Antena 3 CNN Actualitate Prigoană a depus un proiect privind legalizarea prostituţiei: "E vizibilă, e între noi" (VIDEO)

Prigoană a depus un proiect privind legalizarea prostituţiei: "E vizibilă, e între noi" (VIDEO)

Prigoană a depus un proiect privind legalizarea prostituţiei: "E vizibilă, e între noi" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Sep 2010   •   08:51

Cea mai veche meserie din lume ar putea fi legalizată. Deputatul Silviu Prigoană a depus la Parlament un proiect de lege care vizează intrarea în legalitate a prostituatelor.

Actul normativ prevede, printre altele, acordarea de autorizaţii pentru prostituate, care pot să ofere servicii sexuale în mod independent sau în cadrul unor case de toleranţă, la rândul lor autorizate.

Proiectul lui Prigoană stabileşte tarife la vedere, o limită de vârstă de 20 de ani pentru prostituate şi una de 16 ani, pentru clienţi. De asemenea, serviciile sexuale ar urma să fie interzise persoanelor homosexuale.

Silviu Prigoană a motivat necesitatea legalizării prostituţiei prin nevoia de a controla fenomenul, de a proteja practicantele, dar şi de a aduce bani la buget.

"Prostituţia există, trăim cu ea, în parcări, în recepţii de hoteluri, pe centuri ş.a.m.d. E vizibilă, e între noi", a spus Prigoană.

Antena3.ro


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close