Antena 3 CNN Actualitate Primarii din Snagov şi Jilava, reţinuţi de procurorii DNA. Sunt acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă

Primarii din Snagov şi Jilava, reţinuţi de procurorii DNA. Sunt acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă

Primarii din Snagov şi Jilava, reţinuţi de procurorii DNA. Sunt acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Dec 2011   •   08:41

Primarii din Snagov şi Jilava au fost reţinuţi în noaptea de marţi spre miercuri de procurorii DNA. Muşat Apostol şi Adrian Mladin sunt acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă. Un om de afaceri sustine că i s-au cerut bani pentru retrocedarea unui teren care valorează două milioane de euro.

Edilii localit
ăţilor ilfovene Snagov şi Jilava, Apostol Muşat, respectiv Adrian Mladin sunt suspectaţi că au pus la cale un plan urbanistic prin care mai mult de 50 de hectare din lacul Snagov, domeniu public al statului, au fost trecute drept proprietate privată. Pe acele terenuri urmau să fie ridicate vile care să bage sute de milioane de euro în buzunarele proaspeţilor proprietari.

Potrivit publicaţiei "Ziarul de investigaţii", printre beneficiarii tranzacţiei s-ar număra şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu.

"Ziarul de investigaţii" mai spune că un alt beneficiar al tranzacţiei este şi Remus Truică, fostul şef al cancelariei prim-ministrului de la vremea respectivă, Adrian Năstase.

 




 


 




×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close