Antena 3 CNN Actualitate Radu Mazăre, invitat în emisiunea Subiectiv. "Cred că a fost ordinul lui Băsescu, ţintă pe mine ani de zile, ca să pună mâna pe Constanţa"

Radu Mazăre, invitat în emisiunea Subiectiv. "Cred că a fost ordinul lui Băsescu, ţintă pe mine ani de zile, ca să pună mâna pe Constanţa"

Radu Mazăre, invitat în emisiunea Subiectiv. "Cred că a fost ordinul lui Băsescu, ţintă pe mine ani de zile, ca să pună mâna pe Constanţa"
10 Oct 2014   •   20:54
Radu Mazare, primarul Municipiului Constanţa, a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv. Edilul a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat cu regimul Băsescu.

Întrebat dacă crede că este „vânat” de cineva, Radu Mazăre a răspuns: „Cred că a fost ordinul lui Băsescu, ţintă pe mine ani de zile, ca să pună mâna pe Constanţa”.

Primarul Constanţei a mai declarat că se bate de 10 ani cu sistemul din care face parte Băsescu.

Radu Mazăre a mai explicat că, în mandatul său de primar, activitatea sa a fost verificată în mod constant. „Tot ce am făcut în Primărie, toate actele verificate şi răsverificate, doar-doar găsesc ceva”, a spus Mazăre.

Întrebat ce părere are despre activitatea actualului Guvern, Radu Mazăre a răspuns: 80% lucrurile sunt în regulă”.

Radu Mazăre a declarat vineri, într-o conferinţă de presă va acţiona în instanţă la CEDO statul român pentru că nu este normal să fie anchetat pentru aceeaşi faptă de doi procurori diferiţi. Edilul a explicat este anchetat în paralel pentru aceeaşi faptă cu privire la vânzarea unui teren de 11.000 de metri pătraţi situat sub cazinoul din staţiunea Mamaia.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Radu Mazare Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close