Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Nu DNA face justiţie. Actul de justiţie este înfăptuit de judecători, conform Constiuţiei!

Radu Tudor: Nu DNA face justiţie. Actul de justiţie este înfăptuit de judecători, conform Constiuţiei!

Radu Tudor: Nu DNA face justiţie. Actul de justiţie este înfăptuit de judecători, conform Constiuţiei!
28 Ian 2015   •   19:47
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat că entuziasmul său personal legat de preşedintele Klaus Iohannis începe să scadă, mai ales după declaraţia de presă susţinută de acesta miercuri seară
 
"Cred că entuziasmul meu este anulat de atitudinea de astăzi a lui Klaus Iohannis. Preşedintele calcă pe urmele lăsate de Traian Băsescu în privinţa atitudinii faţă de actul de justiţie. Nu ştiu dacă a aflat domnul Klaus Iohannis, garantul aplicării Constituţiei, că în Constituţie scrie că actul de justiţie este înfăptuit de judecători şi instanţele de judecată. DNA este considerat instituţia justiţiei. Amestecătura asta insuportabilă cu procuroi şi judecători ar trebui înţeleasă cât mai rapid. Dacă vrea să redea o normalitate statului român, lucrul acesta trebuie restabilit."
 
Jurnalistul a explicat că nu DNA este instituţia care face justiţie.
 
"Mie mi se spune de fiecare dată că DNA face actul de justiţie. Greşit! Actul de justiţie îl face judecătorul, un domn sau o doamnă, îmbrăcat/ă de obicei cu o robă neagră, cu două părţi în faţă, acuzatul şi acuzatorul. Acolo se face justiţia. Arestarea nu este un act de justiţie, este o măsură excepţională. Eu, cetăţeanul Radu Tudor vreau ca politicienii suspectaţi de corupţie să fie trimişi în faţa instanţei. Eu vreau ca un judecător să îşi spună un punct de vedere. Eu nu vreau ca Parlamentul să spună dacă politicianul este bun sau prost."
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close