Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: În 48 de ore, ne-am adus răniţii înapoi. Din Europa, nu ştiu dacă sunt mai mult de două, trei ţări care puteau să facă asta

Raed Arafat: În 48 de ore, ne-am adus răniţii înapoi. Din Europa, nu ştiu dacă sunt mai mult de două, trei ţări care puteau să facă asta

Raed Arafat: În 48 de ore, ne-am adus răniţii înapoi. Din Europa, nu ştiu dacă sunt mai mult de două, trei ţări care puteau să facă asta
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Iun 2013   •   23:16

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a vorbit în ediţia de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" despre dotările care există la ora actuală în sistemul medical de urgenţă de la noi din ţară.

"Accidentul a fost acum 48 de ore. În 48 de ore, România a făcut tot ce a făcut, avem răniţii înapoi, au fost mobilizate trei avioane militare şi zeci de persoane. (...) Din Europa, nu ştiu dacă sunt mai mult de două, trei ţări care puteau să facă ceea ce am făcut noi în 48 de ore", a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Raed Arafat explică DE CE s-a întârziat atât de mult cu identificarea românilor decedaţi la Muntenegru

Secretarul de stat în Sănătate a arătat că există un program de dotare până în 2015 a sistemului medical de urgenţă, extrem de bine calculat şi pentru care s-au făcut eforturi uriaşe pentru a fi respectat.

"Numai anul acesta intră în dotare trei elicoptere. Vom avea până la sfârşitul anului câte un elicopter pe regiune", a arătat Raed Arafat.

Cel puţin 18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.


×
Subiecte în articol: Raed Arafat Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close