Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime: Muzeul Satului Maramureşean

România la înălţime: Muzeul Satului Maramureşean

România la înălţime: Muzeul Satului Maramureşean
22 Oct 2014   •   14:35

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Muzeul Maramureşului din Sighetu-Marmaţiei este un muzeu zonal având ca arie de reprezentare provincia istorică Maramuresul. Structura actuala a muzeului îl încadreaza ca tip în rândul complexelor muzeale care sunt reprezentative la nivel naţional pentru fiecare provincie istorică a Ţării

Muzeul functionează ca un complex muzeal cu dominanţa etnologica (muzeu cu expunere pavilionara si muzeul în aer liber) dar si cu secţii de istorie-arheologie, istoria culturii si memorialistica, stiintele naturii, galerie de arta si mai multe conservari “in situ” ca puncte muzeale în principalele subzone ale Maramureşului.


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close