Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial. Cele mai bine păzite secrete ale regimul Traian Băsescu

Secvenţial. Cele mai bine păzite secrete ale regimul Traian Băsescu

Secvenţial. Cele mai bine păzite secrete ale regimul Traian Băsescu
de S.T.    |    21 Sep 2014   •   19:10

Duminică seară, la "Secvenţial", jurnalistul Adrian Ursu a prezentat câteva dintre secretele ascunse în spatele unor afaceri cunoscute.

Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu, cel care a instrumentat toate dosarele sirianului Omar Hayssam, a făcut numeroase dezvăluiri de senzaţie, în cartea sa “Prădarea României”, scrisă în 2009.

Nastasiu a relatat că a fost sunat în mai multe rânduri pe mobilul său pesonal de însuşi fugarul Omar Hayssam, care era dat în urmărire internaţională. El susţine în cartea sa că l-a înregistrat cu telefonul mobil şi, în timpul conversaţiilor, sirianul Omar Hayssam, pe un ton agresiv i-a spus despre colaboratorul apropiat al lui Traian Băsescu, ministrul de interne Vasile Blaga: “Poate a uitat ce i-am adus în portbagajul maşinii la minister!

Vă amintim că Omar a afirmat că a plătit 300.000 de euro pentru a cumpăra vigilenţa unora dintre oamenii care îl supravegheau.

O altă mărturisire făcută de procurorul Nastasiu în cartea sa arată cum Băsescu şi oamenii săi se bucură de protecţie în servicii.


Află din materialele de mai sus mai multe informaţii despre cele mai bine păzite secrete ale regimul Băsescu.

Citeşte şi:

Secvenţial. Cele 13 feţe ale războiului - partea a V-a

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Secvenţial" cu Adrian Ursu.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close