Antena 3 CNN Actualitate Singura nepoată a soţilor Ceauşescu are 14 ani şi învaţă la un liceu din Capitală (VIDEO)

Singura nepoată a soţilor Ceauşescu are 14 ani şi învaţă la un liceu din Capitală (VIDEO)

Singura nepoată a soţilor Ceauşescu are 14 ani şi învaţă la un liceu din Capitală (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Oct 2010   •   08:42

Clanul Ceauşescu mai are un moştenitor! E vorba de singura nepoată directă a dictatorilor. Ziarul Naţional a descoperit că fata - elevă în clasa a 8-a la o şcoală din Capitală - este fiica lui Valentin Ceauşescu şi provine din a doua căsătorie a acestuia.

După '89, în familia Ceauşescu s-a mai născut un moştenitor al dictatorilor, despre care, până azi nu s-a ştiut mai nimic. Alexandra, fiica lui Valentin Ceauşescu, are acum 14 ani. Poartă acelaşi nume ca şi străbunica sa, mama dictatorului Nicolae Ceauşescu şi învaţă la un colegiu din centrul Capitalei.

Atât dirigintele, cât şi colegii refuză să vorbească despre ea. Ziarul Naţional scrie că profesorii fetei ar fi semnat, la insistenţele tatălui, o hârtie prin care se obligau să nu furnizeze niciunei persoane detalii despre ea, tocmai pentru ca fata să nu aibă de suferit în vreun fel.

Din acelaşi motiv, Valentin Ceauşescu s-ar fi mutat, în urmă cu câţiva ani, într-un complex rezidenţial securizat, din nordul Bucureştiului. Jurnaliştii de la Naţional susţin că fata învaţă bine şi este un copil liniştit.

Mama ei, Cristina, de profesie inginer, este a doua soţie a lui Valentin Ceauşescu. Relaţia lor a fost oficializată în 1995. Fiul dictatorilor a mai fost căsătorit cu Iordana Borilă, cu care are un băiat, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au divorţat în 1989, înainte ca regimul comunist să se prăbuşească.

Antena 3

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close