Antena 3 CNN Actualitate Situaţie STUPEFIANTĂ. A aflat că este MORT de zece ani de zile, deşi trăieşte fericit alături de familie. Cum a fost posibil acest lucru

Situaţie STUPEFIANTĂ. A aflat că este MORT de zece ani de zile, deşi trăieşte fericit alături de familie. Cum a fost posibil acest lucru

Situaţie STUPEFIANTĂ. A aflat că este MORT de zece ani de zile, deşi trăieşte fericit alături de familie. Cum a fost posibil acest lucru
de O.P.    |    27 Mar 2014   •   05:59

În România, poţi trăi şi cu buletin, şi cu act de deces, fără ca cineva să se sesizeze. Un bărbat din Galaţi a avut şocul vieţii lui când a aflat că este mort de zece ani. În acte!

Deşi nu a trăit niciodată în Capitală, omul spune că apare în evidenţele Primăriei sectorului 3 din Bucureşti ca fiind înmormântat chiar de instituţie. 

În aceste condiţii, Casa de asigurări de sănătate din Galaţi a refuzat să-i plătească tratamentul, deşi omul are buletin şi primeşte pensia în fiecare lună.

Autorităţile ridică din umeri şi spun că nu au ce face pentru moment.

Bărbatul a primit vestea că în acte apare ca fiind decedat de la medicul de familie care nu i-a mai putut elibera reţetă compensată.

A mers la poliţie, la evidenţa populaţiei, la casa de pensii, dar a fost în zadar.

Omul i-a pus în încurcătură chiar şi pe angajaţii Casei de Pensii.

Bărbatul spune că nu s-ar mai chinui să le dovedească autorităţilor că trăieşte atât timp cât îşi primeşte pensia. Se teme însă de ce s-ar putea întâmpla după moartea sa.

"Dacă mor, cine ii da certificat de inmormantare".

Bărbatul are şi o teorie legată de moarta sa din acte.

"Cineva a luat bani pe chestia asta. A luat ajutorul de inmormantare, ca primaria a pus bani, l-a imbracat, i-a facut sicriu... ce i-a facut, pe cheltuiala primariei totul a fost", a declarat bărbatul.

Gălăţeanul este hotărât să rezolve această situaţie şi spune că va merge la primăria Sectorului 3 care l-a declarat decedat pentru a soluţiona problema.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close