Antena 3 CNN Actualitate Soldaţi americani, sechestraţi şi bătuţi într-un club din Capitală

Soldaţi americani, sechestraţi şi bătuţi într-un club din Capitală

Soldaţi americani, sechestraţi şi bătuţi într-un club din Capitală
Sursa foto: Foto: megaanunturi.ro
25 Ian 2011   •   13:12

Trei cetăţeni americani, dintre care doi soldaţi, au fost sechestraţi şi bătuţi de către proprietarul unui club de noapte din Bucureşti, relatează Adevărul. Incidentul a avut loc pentru că americanii au refuzat să plătească nota de plată, mult umflată de angajaţii localului.

Cei trei străini, cazaţi la hotelul Novotel, s-au oprit, în noaptea de 16 inaurie, în localul "Stars Club", din piaţa Mihail Kogălniceanu, pentru a se distra. Scandalul a început după ce chelnerii le-au adus o notă de plată în valoare de 3.000 de euro, care, în mod evident, depăleau cu mult consumaţia făcută de americani.

Refuzând să plătească, cei trei soldaţi au fost luaţi cu forţa de către angajaţii localului împreună cu patronul,  care i-au ţinut sechestraţi într-o cameră şi i-au bătut, până când aceştia şi-ai chemat un prieten care sa le plătească nota falsă.

Două zile mai târziu, personalul clubului, împreună cu patronul, Sandu Ion David, a aplicat un tratament mai agresiv altor doi americani, de data aceasta pentru suma de 320 de lei. Străinii şi-au dat seama că nota este umflată cu cel puţin 100 de lei şi nu au vrut să scoată niciun ban din buzunar, primind astfel pedeapsa cuvenită pentru acest lucru.

Cei doi americani au achitat, într-un final suma cerută, însă s-au ales cu politraumatisme craniene, contuzii şi fracturi.

Autorităţile au efectuat mai multe serii de percheziţii asupra localului, în cadrul cărora au reţinut mai multe obiecte, printre care aparatul POS prin care au fost efectuate plăţile consumaţiei făcute de părţile vătămate, precum şi un pistol cu gaze, deţinut legal de administratorul societăţii, 3 sprayuri cu substanţe iritant–lacrimogene şi un baston tip electroşoc. Totodată, într-o cameră din incinta clubului, prevăzută cu lumina difuză, saltea şi cabina duş, a fost găsită o cameră de luat vederi miniaturală, cameră conectată la calculatorul găsit în biroul administratorului.

Sandu Ion David şi Răzvan Marius Moşteanu sunt cercetaţi acum de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru infracţiunile de tâlhărie şi lipsire de libertate. Instanţa a respins propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, luând faţă de aceştia măsura interzicerii de a părăsi teritoriul României.

×
Subiecte în articol: soldati americani batuti nota de plata
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close