Antena 3 CNN Actualitate Statul român nu va da niciun ban pentru a plăti operaţia, spitalizarea şi îngrijirile medicale primite de Cioabă

Statul român nu va da niciun ban pentru a plăti operaţia, spitalizarea şi îngrijirile medicale primite de Cioabă

Statul român nu va da niciun ban pentru a plăti operaţia, spitalizarea şi îngrijirile medicale primite de Cioabă
de S.T.    |    18 Aug 2013   •   23:24

Statul român nu va da niciun ban pentru a plăti operaţia, spitalizarea şi îngrijirile medicale primite de Florin Cioabă la spitalul din Antalya.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, spune că toate cheltuielile trebuie suportate de familia regelui romilor.

Imediat după ce a aflat costurile spitalizării tatălui său, Dorin Cioabă a declarat că factura de 350.000 de dolari nu reflectă costul real al serviciilor medicale primite de regele romilor.

Ambasada României la Ankara a anunţat într-un comunicat oficial că va ajuta familia lui Florin Cioabă cu tot ce ţine de întocmirea documentelor pentru repatrierea trupului neînsufleţit. 

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a transmis sincere condoleanţe familiei îndurerate şi şi-a exprimat compasiunea pentru momentele de grea încercare prin care familia şi comunitatea de romi din România trece în aceste momente.

Şeful Executivului a atras atenţia, în cadrul emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", că nu face favoruri din banii publici.

"Ştiu că decedatul era un lider al comunităţii penticostale, oameni foarte uniţi. Sunt convins că există posibilităţi private, din bani publici nu fac favoruri pentru nimeni", a spus Ponta.


Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close