Antena 3 CNN Actualitate Stelian Tănase cere creşterea taxei TV: E ridicolă. Şi cuvântul "ridicol" e prea nobil

Stelian Tănase cere creşterea taxei TV: E ridicolă. Şi cuvântul "ridicol" e prea nobil

Stelian Tănase cere creşterea taxei TV: E ridicolă. Şi cuvântul "ridicol" e prea nobil
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2014   •   13:23

Preşedintele-director general al SRTv, Stelian Tănase, cere creşterea taxei TV pe care o plătesc toţi românii. Asta în condiţiile în care afirmă că TVR este "aceeaşi televiziune care s-a ridicat ca element de propagandă în anii 50".

"O măsură ar fi să indexăm taxa şi să reeşalonăm pe 15 ani datoria publică. Avem cea mai mică taxă din Europa, de 4 lei. Ridicolă. Şi cuvântul ridicol e prea nobil", a declarat Stelian Tănase, la audierea din Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor.

Pentru situaţia dezastruoasă a televiziunii publice, Tănase dă vina pe politicieni.

"Cine vine la Guvern consideră că TVR-ul e tarlaua lui şi că poate să mă sune pe mine, preşedintele-director general, să îmi spună să scot o emisiune. (...) Am primit asemenea telefoane", a declarat Stelian Tănase.

Stelian Tănase a fost audiat, miercuri, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, în contextul în care afirmaţiile recente ale acestuia "au ridicat anumite semne de întrebare asupra a ceea ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce", după cum a declarat la începutul audierilor Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei.

Tănase a spus că va menţine Televiziunea Română, pe durata campaniei electorale, "cât se poate de echidistant şi în afara oricăror conflicte politice". "Să nu vă aşteptaţi că Televiziunea Română va face servicii vreunui candidat", a mai spus Tănase.

×
Subiecte în articol: TVR
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close