Antena 3 CNN Actualitate Strategul lui Barack Obama, consilierul lui Victor Ponta. "Aveţi un preşedinte nepopular şi oamenii sunt flămânzi după o perspectivă proaspătă"

Strategul lui Barack Obama, consilierul lui Victor Ponta. "Aveţi un preşedinte nepopular şi oamenii sunt flămânzi după o perspectivă proaspătă"

Strategul lui Barack Obama, consilierul lui Victor Ponta. "Aveţi un preşedinte nepopular şi oamenii sunt flămânzi după o perspectivă proaspătă"
09 Sep 2014   •   22:04

Strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obţinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei, a fost invitatul special al lui Mihai Gadea în emisiunea Sinteza Zilei.

Mitch Stewart a acceptat să devină şeful consilierilor lui Victor Ponta.

„Am avut ocazia să-l cunoc pe Victor Ponta în Washington, cu şase luni în urmă”, a declarat Mitch Stewart. „Aveţi un preşedinte nepopular şi oamenii sunt flămânzi după o perspectiva proaspătă”, a mai spus strategul.

Cele mai importante declaraţii ale strategului Mitch Stewart:

-Cred că tinerele democraţii se uită către SUA. Trebuie să se înţeleagă că noi protejăm libertatea de exprimare, care este foarte importantă.

- Când a venit la Washington, Victor Ponta a avut întâlniri cu cei mai importanţi oficiali.

- România este foarte importantă pentru SUA, relaţia dintre noi este foarte importantă. De aceea a discutat domnul Ponta cu vicepreşedintele SUA.

- Românii vor o scăpare din maşinăria lui Băsescu. Nu ştim cine va putea oferi României un început nou, asta este problema de acum a românilor.

- Domnul Ponta a reuşit să mărească pensiile pentru mulţi români. Domnul Iohannis si ceilalţi au fost împotriva domnului Ponta în această luptă.

- Vreţi să continuaţi cu trecutul sau vreţi ceva nou? Acestea sunt cele două opţiuni. Am încredere că românii vor alege drumul nou.

- Băsescu înţelege că domnul Ponta reprezintă o schimbare în România şi încearcă să-l tragă în jos pe Victor Ponta, vrea să păstreze aceeaşi politică măruntă.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Victor Ponta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close