Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Poliţist de frontieră şi contrabandist de ţigări, răniţi în timpul unei acţiuni speciale

Suceava. Poliţist de frontieră şi contrabandist de ţigări, răniţi în timpul unei acţiuni speciale

Suceava. Poliţist de frontieră şi contrabandist de ţigări, răniţi în timpul unei acţiuni speciale
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Feb 2011   •   10:35

Un poliţist de frontieră şi un contrabandist de ţigări au fost răniţi, vineri, în timpul unei acţiuni desfăşurate în Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicov, informează Agerpres.
   
Purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, Ilie Seriţan Poroch, a declarat, vineri, că poliţiştii de frontieră suceveni au observat, cu o seară în urmă, în apropierea fâşiei de graniţă cu Ucraina, în zona Frătăuţii Noi, cu ajutorul echipamentului de termoviziune, un grup de persoane suspecte care nu-şi justificau prezenţa şi care transportau mai multe colete suspecte.
   
Potrivit lui Poroch, poliţiştii au organizat vineri o acţiune specială şi au depistat două maşini de teren înmatriculate în Marea Britanie, cu care contrabandiştii de ţigări încercau să ridice aproximativ 60 de colete cu ţigări.

În timpul desfăşurării acţiunii, un cetăţean ucrainean a fost reţinut, iar unul român a fost rănit în umăr după ce, în timp ce încerca să fugă, nu s-a supus somaţiilor legale ale poliţiştilor de frontieră, aceştia folosind armamentul din dotare.

Totodată, un poliţist de frontieră a fost rănit uşor de maşina de teren a unuia dintre contrabandişti. A fost reţinută şi o maşină a contrabandiştilor de ţigări, dar alta a dispărut.

 


×
Subiecte în articol: politist picior suspect contrabanda tigari
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close