Antena 3 CNN Actualitate SURSE: Boc şi Blaga ar putea fi chemaţi la DNA

SURSE: Boc şi Blaga ar putea fi chemaţi la DNA

SURSE: Boc şi Blaga ar putea fi chemaţi la DNA
26 Ian 2015   •   20:24

Dosarul "Flota", unul dintre dintre cele mai grele din istoria post-decembristă, ar putea fi redeschis în ciuda hotărârii luate de procuoririi DNA pe şest, de a-l clasa.

Premierul Victor Ponta a anunţat că Guvernul face tot posibilul pentru a găsi soluţia legală prin care pot ataca soluţia de surclasare a dosarului "Flota".

Vasile Blaga şi Emil Boc au fost citaţi la DNA. Este posibil ca în următoarele zile să ajungă pentru a da declaraţii cu privire la acest dosar.

Jurnalistul Adina Anghelescu a făcut această dezvăluire, aflată pe surse în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor".

Profesorul Mircea Coşa, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor,  Dumitru Coarnă, jurnalistul de investigaţii Adina Anghelescu şi analistul de politică internă şi externă, jurnalistul Bogdan Chirieac, invitaţii ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor" au dezbătut acest subiect.

"Este foarte interesant. Rămân la aceeaşi părere: Băsescu şi Udrea rămân protejaţii sistemului judiciar. (...) A zis Gabriel Sandu că a cheltuit 5 milioane de euro şi că din şpaga de la Microsoft şi-a recuperat nişte bani, iar cei 5 milioane de euro erau pentru cele 12 milioane de scrisori pentru campania lui Băsescu. La Poşta  Română era omul Robertei Anastase, Poşta Română era în subordinea lui Sandu, lui Boc i-a dat 300 de mii de euro şpagă lunară. Perfect! Dacă a zis-o un ministru şi un lider PDL, atunci să fie chemaţi la DNA cei care au răspuns de campania din 2009 şi Boc pentru povestea cu 300 de mii de euro pe care o dezminţea în public. Normal este să te cheme pentru că s-ar putea ca Vasile Blaga să ştie foarte multe lucrui despre Elena Udrea", a mai adăugat Radu Tudor.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close