Antena 3 CNN Timp liber Muzică Tatăl Mălinei Olinescu s-a sinucis acum 30 de ani, aruncându-se de la etajul 10

Tatăl Mălinei Olinescu s-a sinucis acum 30 de ani, aruncându-se de la etajul 10

Tatăl Mălinei Olinescu s-a sinucis acum 30 de ani, aruncându-se de la etajul 10
Sursa foto: Foto: myspace.com
de M.Z.    |    12 Dec 2011   •   11:25

Tatăl Mălinei Olinescu, Boris Olinescu, s-a sinucis în anul 1981, aruncându-se de la etajul zece al unui bloc, potrivit gandul.info.

La 30 de ani după aceastră tragedie, fiica sa, cântăreaţa Mălina Olinescu, a fost găsită moartă în faţa blocului, fiind vorba, cel mai probabil, despre o sinucidere, aşa cum arată toate informaţiile de până acum.

Tatăl Mălinei Olinescu a fost un actor cunoscut în anii '60, ultimul film în care a jucat a fost "Capcana Mercenarilor", care a apărut în cinematografe după moartea sa.

Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 37 de ani. Cântăreaţa s-ar fi aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia. Fata cântăreţei Doina Spătaru s-ar fi despărţit de curând de iubitul ei şi acesta ar fi motivul care ar fi împins-o spre acest gest, spune unul dintre prietenii ei, Călin Geambaşu.

Artista a devenit cunoscută în urmă cu 15 ani, când a făcut parte din spectacolul de televiziune Şcoala Vedetelor. În 1998, a câştigat Selecţia Naţională Eurovision şi a reprezentat România în Anglia la concursul final. Ascultă aici cele mai celebre melodii ale sale.



×
Subiecte în articol: tata sinucidere
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close