Antena 3 CNN Actualitate Tineri ridicaţi de poliţie, la protestul anti-PDL din Timişoara. Mitingul, supravegheat de lunetişti

Tineri ridicaţi de poliţie, la protestul anti-PDL din Timişoara. Mitingul, supravegheat de lunetişti

Tineri ridicaţi de poliţie, la protestul anti-PDL din Timişoara. Mitingul, supravegheat de lunetişti
Sursa foto: Foto: dinorasulmeu.ro
07 Oct 2011   •   11:14

Mai mulţi tineri care protestau la Timişoara în faţa sălii în care se desfăşoară şedinţa PDL au fost ridicaţi de poliţie, după ce liderii PDL au fost huiduiţi de protestatari la intrarea în sală. Protestul anti-PDL a fost supravegheat de lunetişti care se află pe clădirile din jur.

Aproximativ 200 de persoane, membre ale unor sindicate, precum şi lideri ai PSD Timiş, au protestat, vineri, în faţa Centrului Regional de Afaceri Timişoara, unde se desfăşoară o convenţie a PDL.


Protestatarii
au fluierat, au suflat în trompete şi au scandat "Jos Guvernul Boc". Oamenii au avut pancarte pe care scria "Corupţie generalizată", "Şomaj în masă", "Salarii scăzute"

 
Liderii PDL, huiduiţi de protestatari


Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că protestul lor a încercat să fie mascat cu mai multe autobuze de cei din PDL, astfel încât demonstraţia să nu fie observată din sala de şedinţe.

În plus, protestatarii
i-au acuzat pe reprezentanţii Jandarmeriei că au încercat să-i intimideze şi că i-au ameninţat cu amenzi. 

Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, protestul anti-PDL a fost supravegheat de lunetişti care se află pe clădirile din jur.

Lunetişti  filmaţi pe clădirile în apropierea cărora are loc protestul


Potrivit p
rim-vicepreşedintelui PSD Timiş, Sorin Grindeanu, citat de Mediafax, Poliţia Locală a amendat şoferii mai multor autocare care au adus democrat-liberali la congres şi care apoi au fost parcate în faţa zonei unde se desfăşoară protestul sindicaliştilor.

Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au participat la şedinţa PDL din Timişoara.

 



×
Subiecte în articol: protest Timisoara
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close