Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

Traian Băsescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

Traian Băsescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00
18 Mar 2015   •   15:35
UPDATE - Procurorul care instrumentează dosarul în care Traian Băsescu este suspect de ameninţare si santaj a decis ca ziua următoarei audieri să fie luni, 23 martie, ora 10.00. Informaţia a fost publicată de Radu Tudor pe blogul său.

Traian Băsescu a solicitat astăzi ca avocatul său, Dan Apostol, să studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirmă surse judiciare.

Traian Băsescu va reveni săptămâna viitoare la Parchetul General pentru o nouă audiere, ziua fiind stabilită de comun acord cu procurorul.

Traian Băsescu a fost audiat miercuri la Parchetul General, în calitate de suspect, în dosarul Gabrielei Firea. Este pentru prima oară, după 10 ani, când Băsescu ajunge în faţa anchetatorilor.

Tiberiu Niţu a declarat astăzi că Traian Băsescu a încercat să intervină în dosarul Nana, după instituirera sechestrului pe terenuri. Fostul preşedinte a telefonat la cabinetul lui Tiberiu Niţu după instituirea sechestrului. Procurorul general spune însă că a refuzat o discuţia cu Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close